Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis!       Maandag levering!        Geen verzendkosten vanaf €99,95

VERZENDEN & RETOURNEREN

SANEROTICS verzend haar pakketten met PostNL. Pakketten worden bezorgd op maandag tot en met zaterdag. Zondag levering mogelijk tegen meerprijs en alleen in Nederland, deze keuze is aan te geven tijdens afronden van de bestelling. Momenteel levert SANEROTICS binnen Nederland, België, Duitsland. Overige EU landen zijn tevens ook geschikt voor levering.

Verzendtermijn
Bestelling die voor 23:00 uur* bij ons binnen zijn, na ontvangst van betaling, worden dezelfde dag nog door ons verzonden**. Het pakket zal de volgende (werk)dag op het door jou gekozen afleveradres bezorgd worden.

Aflevering in België wordt ook vaak de volgende dag nog bezorgd. In Duitsland en andere EU landen kunnen de aflevertijden afwijken.

* De betaling dient voor 23:00 uur bij ons binnen te zijn. Onze printers printen de inkomende orders tot stipt 23:00 uur.

** Poppers en erectiemiddelen dienen voor 17:00 uur besteld te zijn. Bestellingen na 17:00 uur zullen de volgende werkdag pas verwerkt worden.

Verzendkosten
Bij bezorging via PostNL in Nederland wordt € 6,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Voor internationale bestellingen worden de verzendkosten aangegeven in het betaalvenster, dit kan per land afwijken.

Verzendstatus
Bestellingen kunnen worden gevolgd met een track & trace code die je per e-mail zult ontvangen wanneer PostNL haar eerste scan maakt. Heb je vragen over je bestelling? Stuur ons dan een bericht via onze contactpagina. We streven ernaar om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Retourneren (Nederland, Duitsland, België)
Ben je niet tevreden met je aankoop, dan kun je de artikelen binnen 7 dagen retour sturen.

Retourkosten
De kosten (€6,95) van terugzending zijn voor rekening van de klant, dit bedrag wordt automatisch ingehouden van het bestelbedrag. SANEROTICS accepteert in geen geval terugzendingen onder rembours.

Retourvoorwaarden
Terugsturen is alleen mogelijk wanneer de artikelen;

– In onbeschadigde staat zijn, niet gebruikt, gedragen of gewassen zijn en voorzien van originele verpakking en/of kaartjes.

– Er zijn geen vlekken, lichaamsgeuren, dierlijk haar of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig.

– Toys en lingerie / mode kunnen uit hygiënisch oogpunt niet geretourneerd worden.

– Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen.

– Afgeprijsde artikelen en alle sales items zijn niet te retourneren.

– Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper.

– Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.

Indien niet aan onze retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en de verzendkosten in rekening te brengen.

Retourverwerking
Wil je een artikel retourneren, meld dit doormiddel van het contactformulier. Je ontvangt een email met de retourinstructies.

Wanneer wij je retour gestuurde artikelen hebben ontvangen, gecontroleerd en het retour goedkeuren, dan ontvang je de betaling, exclusief verzendkosten en retourkosten, binnen 14 dagen na ontvangst van ons terug. Zodra de staat van de teruggestuurde artikelen door ons is gecontroleerd wordt je hiervan per e-mail op de hoogte gebracht.

Ruilen
Artikelen kunnen niet worden geruild. Mocht je een andere artikel willen ontvangen dan dien je het desbetreffende artikel binnen de retourtermijn terug te sturen en een nieuwe bestelling te plaatsen in de webshop.

 

OMG! Look at this!
Live chat offline